افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

خنثی شدن برنامه تروریستها در تاسوعا و عاشورا

خنثی شدن برنامه تروریستها در تاسوعا و عاشورا فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: در تاسوعا و عاشورای حسینی دشمنان برنامه‌هایی برای اقدامات تروریستی و ناامن سازی داشتند که با اعزام پنج تیپ تکاور به مناطق مرزی توطئه آنها را خنثی کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۲ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 19
کد خبر: ۲۰۰۲۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه در بیست و چهارمین مجمع عالی فرماندهان و مسئولین سپاه با اشاره به فعالیتها و عملکرد این نیرو در سالهای اخیر عنوان کرد: فعالیتهای نیروی زمینی سپاه در 3 محور اصلی عملیات جاری در شمال غرب، غرب و جنوب شرق کشور، آمادگی برای تهدیدات بالقوه و مبارزه با گروهک‌های ضد انقلاب متمرکز است.

وی افزود: در منطقه شمال غرب و جنوب شرق کشور بعضا با تهدیداتی از سوی گروهکهای تروریستی مواجه هستیم که نیروی زمینی سپاه در این زمینه مقتدرانه عمل کرده است. ما از سال 1388 عملیات نظامی علیه گروهکهای تروریستی را در جدار مرزهای شمال غرب کشور انجام دادیم و گروهکهای تروریستی امروز در موضع انفعال و انزوا هستند.

سردار پاکپور با اشاره به اقدامات راهبردی نیروی زمینی سپاه در شمال غرب و غرب کشور تصریح کرد: در عملیات "ربیع" هدف ما این بود که ضدانقلاب را با عملیات پهپادی و موشکی مجبور کنیم که خلع سلاح شوند و یا به اردوگاه‌های خود بازگردند. این اقدام یک عملیات دقیق بود که با هفتاد موشک و ده‌ها پهپاد انجام شد که نتیجه آن وارد آمدن آسیب جدی به بدنه گروهک‌های ضد انقلاب در اقلیم شمال عراق بود.

وی با اشاره به امنیت قابل قبول مرزهای کشور اعم از جنوب شرق نیز گفت: در تاسوعا و عاشورای حسینی دشمنان برنامه‌هایی برای اقدامات تروریستی و ناامن سازی داشتند که با اعزام پنج تیپ تکاور به مناطق مرزی توطئه آنها را خنثی کردیم و به توفیق الهی از آمادگی لازم برای برخورد با هرگونه اقدام نا امن کننده برخورداریم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده